Sobre mi

Sílvia Grau. Vilafranca del Penedès, Barcelona. 1993.

Llicenciada en disseny gràfic i amant del dibuix i la pintura des de petita.

La seva feina es caracteritza per combinar els seus coneixements gràfics i artístics, així creant projectes amb identitat pròpia i capaços d’adaptar-se a l’era digital en la que vivim. La seva marca es defineix a través d’un estil romàntic, on la naturalesa pren molt de protagonisme i les aquarel·les són les seves aliades.

Actualment, treballa com a dissenyadora gràfica a la impremta Gràfiques Kerpe, realitzant tot tipus de projectes: cartells, logotips, papereria per a empreses (flyers, díptics, tríptics, etc.), programes per a Festes Majors, entre d’altres.

Paral·lelament, realitza projectes propis, com: retrats a mà alçada, invitacions de casament, logotips, lettering, etc. Tots ells es poden veure a l’Instagram de Sílvia Grau Design.

Com a projecte destacat del 2018, ha realitzat l’estampa de Sant Fèlix de la Festa Major de Vilafranca del Penedès. També, ha participat diverses vegades en l’exposició de quadres «Firart» de Vilafranca, on ha exposat quadres de la ciutat i la seva Festa Major.