Sobre mi

IMG-20180824-WA0026

Dissenyadora vilafranquina especialitzada en disseny gràfic i imatge corporativa. Els seus estudis més recents han estat un Màster en Direcció d’Art per la Universitat Internacional de la Rioja i un Grau en Disseny per la Universitat de Barcelona. Amant de la pintura, el dibuix, la fotografia i l’experimentació artística en general.

Actualment, treballa com a dissenyadora gràfica a la impremta Gràfiques Kerpe (www.kerpe.cat), realitzant tot tipus de projectes: cartells, logotips, catàlegs, papereria per a empreses, programes per a Festes Majors, etc.

Paral·lelament, realitza projectes propis com: estampats per a tot tipus d’aplicacions, retrats a mà alçada i digitals, invitacions de casament, logotips, lettering, etc. Tots ells es poden consultar a l’ Instagram de Sílvia Grau Design: www.instagram.com/silvia.grau.design 

Com a projecte destacat del 2018, ha realitzat l’estampa de Sant Fèlix de la Festa Major de Vilafranca del Penedès.

També, ha participat en l’exposició de quadres Firart de Vilafranca, sent així el tercer any en el que hi ha participat, on ha exposat nombrosos quadres de la ciutat i de la seva Festa Major.

Consulteu el curriculum complet aquí.